Vij5 Podcast – Verzamelen

met Geen reacties

In de Vij5 podcast nemen Arjan van Raadshooven en Anieke Branderhorst (oprichters van Vij5) je mee in hun wereld door met elkaar en met andere mensen uit hun netwerk in gesprek te gaan.

Aflevering 2 – Stap 2 van Vij5: Verzamelen

In deze aflevering gaan Arjan en Anieke met elkaar in gesprek om dieper in te gaan op het onderwerp ‘verzamelen’.

anchor link

Deze podcast is op verschillende platforms te beluisteren via Anchor.fm (by Spotify) of rechtstreeks via de link hieronder:

‘Vanuit onze studio & showroom in Eindhoven vervullen we een verbindende rol tussen ontwerpers, makers en kopers. Hierbij doorlopen we steeds 5 belangrijke stappen.

Verzamelen is de tweede stap in ons proces: in de rol van curator beslissen we of iets wél of niet in de Vij5 collectie gaat komen. Deze keuze is heel persoonlijk: we nemen alleen producten in de collectie op waarvan ons hart sneller gaat kloppen. In deze aflevering leggen we uit met welke intentie we onze keuzes maken. 

“We nemen alleen producten in de collectie op waarvan ons hart sneller gaat kloppen. In deze aflevering leggen we uit met welke intentie we onze keuzes maken. “

Arjan & Anieke

We willen zowel met de ontwerper áls met het product een goede ‘klik’ hebben. Veel van de samenwerkingen onder ons merk beginnen als een vriendschap. Het is vooral leuk om samen te werken! Tijdens het proces gaan er ook wel eens dingen mis, en dan moeten we samen tot oplossingen kunnen komen.

We kunnen net zo enthousiast zijn (of soms zelfs enthousiaster) over een product van iemand anders dan wanneer het van onze eigen hand komt. De Vij5 collectie weerspiegelt onze persoonlijke smaak in design. We houden van pure, duurzame en eerlijke materialen. Een heldere lijn en oog voor detail is wat onze producten kenmerkt.’

Vij5 producten
genoemd in
deze podcast