Vij5 Podcast – Delen

met Geen reacties

In de Vij5 podcast nemen Arjan van Raadshooven en Anieke Branderhorst (oprichters van Vij5) je mee in hun wereld door met elkaar en met andere mensen uit hun netwerk in gesprek te gaan.

Aflevering 5 – Stap 5 van Vij5: Delen

In deze aflevering gaan Arjan en Anieke met elkaar in gesprek om dieper in te gaan op het onderwerp ‘delen’.

anchor link

Deze podcast is op verschillende platforms te beluisteren via Anchor.fm (by Spotify) of rechtstreeks via de link hieronder:

‘Vanuit onze studio & showroom in Eindhoven vervullen we een verbindende rol tussen ontwerpers, makers en kopers. Hierbij doorlopen we steeds 5 belangrijke stappen.

Delen is de vijfde stap in ons proces: als uitgevers is het voor ons belangrijk dat onze producten zichtbaar zijn. We besteden dan ook veel tijd en aandacht aan het verspreiden van onze collectie. We verzorgen persoonlijk de distributie, marketing en verkoop van de Vij5 collectie en vertellen graag en met enthousiasme ons verhaal. Dat doen we o.a. door Vij5 te presenteren op verschillende design evenementen, online, via social media en via een aantal ambassadeurs.’

“Bewuste kopers zijn voor ons een onmisbare schakel in de keten en in deze aflevering leggen we uit waarom.”

Arjan & Anieke

‘In deze podcast leggen we ook uit waarom een bewuste consument voor ons belangrijk is. We vinden het namelijk belangrijk dat je als klant een bewuste keuze kunt maken wanneer je onze producten koopt. Dat je kritisch bent en je voortdurend afvraagt hoe, waarom en waar een product wordt gemaakt. Bewuste kopers zijn voor ons een onmisbare schakel in de keten en in deze podcast leggen we uit waarom.’

Vij5 producten
genoemd in
deze podcast