Vij5 / Webshop / Nieuw / Foarme (4x dubbelwandige espresso kopjes)

Foarme (4x dubbelwandige espresso kopjes)

Het dubbelwandige Foarme porselein biedt een innovatieve oplossing voor onnodige verspilling in het porseleinproductieproces.

Bij traditionele productieprocessen kan er veel misgaan: barsten, vervormingen en afval zijn vaak het resultaat. Een groot deel van de productie haalt het dan ook vaak niet om verkocht te worden. Onze Foarme serie daarentegen voorkomt deze verspilling door vanuit het materiaal zelf te denken, niet slechts vanuit een vorm.

Deze unieke serie is op duurzame wijze ontworpen en vervaardigd uit gekleurd porselein, met een door Idwert Petter samengestelde gradiënt aan kleuren. Het dubbelwandige porselein maakt gebruik van spanningslijnen in de vorm, wat resulteert in een sterk product dat altijd uit de oven komt zoals bedoeld.

NOOT: Dit is een set van 4 espresso kopjes in dezelfde kleur, normaal worden ze in combinatie kleur-sets verkocht dus een unieke set!

Oorspronkelijke prijs was: € 104,00.Huidige prijs is: € 83,00.

Nog 1 stuks op voorraad

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires & verlichting. Op meubels kan een toeslag van toepassing zijn.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150.

Omschrijving

De Foarme producten zijn vaatwasmachinebestendig voor jouw gemak, maar we adviseren wel om ze met de hand af te wassen, vooral vanwege de opening aan de onderkant. Hierdoor kun je vuilophoping voorkomen en ervoor zorgen dat je producten in optimale conditie blijven. Op deze manier ben je verzekerd van een langdurige levensduur van je producten, terwijl je toch de flexibiliteit hebt om ze in de vaatwasser te plaatsen als dat nodig is.

Meer weten over het Foarme porselein?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van Foarme op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk hier al onze keuken accessoires.

Specificaties

variant

set van 4 kleuren espresso, set van 4 kleuren lungo, plateau

afmetingen

Espresso kopje: diameter 6,5 cm, hoogte 6 cm, Koffie/theekop diameter 8,5 cm, hoogte 8,5 cm, Plateau: diameter 19,5 cm, hoogte ca. 4 cm

in collectie

sinds 2023

productie

lokaal geproduceerd in Nederland

ontwerper

Idwert Petter