TweeDoek + Bubble Buddy

Vij5 x Foekje Fleur

Deze mooie set bestaat uit een TweeDoek in kleur naar keuze + de gerecycled plastic Bubble Buddy in de kleur millennial pink + de bijbehorende cleaning soap.

 39,00

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 35 euro!

Omschrijving

TweeDoek door Anieke Branderhorst

De TweeDoek is een ‘nieuw’ product voor in de keuken waarbij twee functies, die normaal naast elkaar gebruikt worden, in één product samen komen. Wanneer je de TweeDoek ophangt is er één zijde welke gebruikt kan worden als handdoek, terwijl de andere zijde als theedoek dient!

De kleuren en functies vloeien in elkaar over door een zorgvuldig ontworpen gradient in kleur én weefsel. Bijzonder bij de TweeDoek is dat deze op één machine gemaakt wordt, terwijl een theedoek en handdoek normaal gesproken op twee verschillende machines geproduceerd worden.

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de TweeDoek op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!


Bubble Buddy door Foekje Fleur

Deze zeephouder met speciale rasp heeft net als de TweeDoek een dubbele functie en helpt je over te stappen van vloeibare zeep in plastic flessen, naar verpakkingsvrije blokzeep.

In 2018 hebben GoodtoGive en ontwerpster Foekje Fleur de Bubble Buddy bedacht en gemaakt. Door het vervangen van plastic zeep flessen voor stukken zeep wordt het verbruik van plastic verminderd. De Bubble Buddy bestaat voor 98% uit gerecyclede plastic zeep flessen en emmers.

De zeephouder wordt geleverd inclusief een stuk biologische, vegan en palmolie-vrije huishoudzeep, zodat je direct aan de slag kunt. Door met de rasp een kleine hoeveelheid zeep boven een emmer of teiltje met warm water te raspen, heb je zo een lekker fris sopje! De schoonmaakzeep is geschikt voor alle oppervlakten, vaatwassen en zelfs de (hand)was maar ook zacht genoeg om je handen mee te wassen. Bubble Buddy wordt in Nederland geproduceerd en een deel van de opbrengst gaat naar Sea Shepherd.

Specificaties

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , , , ,