Vij5 / Webshop / Accessoires / Fotolijsten / Precious Memories | design fotolijst, massief essen hout, gekleurde lijnzaadolie

Precious Memories | design fotolijst, massief essen hout, gekleurde lijnzaadolie

door Isabel Quiroga

Deze elegante fotolijsten bestaan uit slechts enkele eenvoudige onderdelen: een gekleurd houten blokje, een glaspaneel, een achterplaat van goudkleurig aluminium en een houten wig om alles stevig op zijn plaats te houden. Het houten blokje is behandeld met gepigmenteerde lijnzaadolie. Dit product valt op door zowel zijn design als functionaliteit en biedt een eenvoudige manier om foto’s, tekeningen of ansichtkaarten tentoon te stellen.

De fotolijsten zijn verkrijgbaar in diverse maten, waardoor je jouw eigen persoonlijke landschap van herinneringen kunt samenstellen.

Dit veelzijdige product kan zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt, met of zonder passe-partout, waardoor het perfect is voor het creëren van jouw ideale fotodisplay.

Let op: Dit is een exclusieve pre-sale van de laatste handgemaakte fotolijsten van Isabel Quiroga. Elk blokje is uniek in zowel maat als kleur. Er zijn ook verschillende houtsoorten gebruikt. Binnenkort wordt de productie van de Precious Memory design fotolijsten overgenomen door Vij5 en zal meer gestandaardiseerd zijn. Deze serie heeft nog goud geanodiseerde achterplaatjes, maar in de toekomstige productieserie zal dit waarschijnlijk vervangen worden door RVS.

Wil je een uniek exemplaar bemachtigen? Wees er snel bij, want op=op!

Afmetingen: A4, 13 x 18cm en 10 x 15cm

 49,00 69,00

Levering: Indien op voorraad wordt dit product binnen 1 á 2 werkdagen verstuurd

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires & verlichting. Voor meubels kan een toeslag van toepassing zijn.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150.

Omschrijving

Het creëren van mooie herinneringen maakt het leven waardevol. Met dit idee in gedachten heeft Isabel Quiroga deze prachtige fotolijsten ontworpen, die zowel in design als functie opvallen. Ze bieden een elegante manier om foto’s, tekeningen of ansichtkaarten tentoon te stellen, waarbij ze letterlijk op een voetstuk worden geplaatst en stevig tussen glas en aluminium worden vastgehouden met een houten wig.

De ontwerpen van Isabel Quiroga zijn geliefd vanwege hun combinatie van verbeeldingskracht en functionaliteit. Haar focus ligt volledig op het doel van een product, maar dankzij haar innovatieve benadering bereikt ze een subtiele balans tussen praktische bruikbaarheid en unieke originaliteit. Gedurende het proces van het creëren van elk nieuw ontwerp past ze deze aan en verfijnt ze deze zorgvuldig, wat resulteert in goed doordachte items die uitblinken in zowel vorm als functie.

Specificaties

kleur

roze, lichtpaars, donkergroen, rood, donkerblauw, fel geel, zacht geel, noten, essen naturel, blauw, licht blauw

afmeting

A4 21cm x 29,7cm, 13cm x 18cm, 10cm x 15cm

ontwerper

Isabel Quiroga

merk

Vij5

in collectie

sinds 2024