Op deze pagina kun je ons logo downloaden als (online) retailer, pers of interieurprofessional. Ook vind je hier een korte algemene tekst over Vij5 en een aantal sfeerbeelden van ons. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Arjan & Anieke

Het nieuwe logo van Vij5 is onderdeel van een nieuwe identiteit, en biedt ondersteuning om het ‘verhaal’ van Vij5 te vertellen!

We focussen hierbij meer op de ‘Vij5 stappen’ achter elk product en geven veel informatie door open en eerlijk te zijn over de gehele productieketen, te vertellen over onze samenwerking met de ontwerpers en inzicht te geven in waar onze producten verkrijgbaar zijn. Vanzelfsprekend is meer informatie hierover te vinden op onze website.

Klik hier om via WeTransfer alle logo bestanden in één keer te downloaden.

Over Vij5
in 500 woorden

Vij5 geeft een collectie interieur accessoires, verlichting en meubels uit. Als ‘uitgevers van design producten’ werken we vanuit inhoud: het product en het verhaal daarachter staan voorop. We bieden ontwerpers en makers een platform waarop we samen nieuwe design producten ontwikkelen en verspreiden. Hierbij vervullen we een verbindende rol met als doel een positieve impact te creëren voor de mensen om ons heen. Met de Vij5 collectie brengen we een ode aan het ambacht van de productontwerper.

At Vij5 we publish a collection of interior accessories, lighting and furniture. As ‘publishers of design products’ our work is content-driven, prioritizing the product and the story behind it. We act as a platform for designers and makers by developing, making and distributing new designs together. Our aim is to create a positive impact for the people around us by playing an essential linking role. With the Vij5 collection, we cherish the craftsmanship of product designers.

Sfeerbeeld

Hier kun je een drietal algemene foto’s van ons en/of de collectie in sfeerbeeld downloaden. Kijk voor specifiek beeldmateteriaal van de producten in de collectie op de B2B download pagina.

Bij gebruik van de foto’s graag de fotograaf benoemen zoals vermeld in de omschrijving van het bestand en/of hieronder:

Foto 1: Vij5 showroom & magazijn, Hallenweg 1E Eindhoven. Foto door Vij5.

Foto 2: Vij5 showroom. Foto door Vij5.

Foto 3: Vij5 founders Anieke Branderhorst & Arjan van Raadshooven. Foto door Blickfanger.

Download de foto’s hiernaast als jpg in hogere resolutie via het zip-bestand in de Vij5 WeTransfer pagina: https://we.tl/t-39RNUWcQPb