Lloop (plafondkapje)

Bijpassend plafondkapje bij de Lloop KoperLloop MessingLoop Classic & Loop XL.

 39,00

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 35 euro!

Levering: Onderdelen op voorraad, op bestelling gereed gemaakt & verstuurd in ca. 2-3 weken

Omschrijving

De Lloop lamp is in hoogte verstelbaar door het groter of kleiner maken van de lus in het elektriciteitssnoer die ontstaat door een houten klosje. De functie wordt hiermee decoratie; simpel, helder en zonder verborgen technieken.

Het meegeleverde houten klosje is bedoeld om een lus in de kabel te maken. Door het houten klosje voorzichtig te verschuiven kun je de lus in de stroomkabel groter of kleiner maken. Hiermee kun je de lamp in hoogte verstellen: een grote lus maakt een hoge lamp, een kleine lus maakt een lage lamp.

De Lloop lamp is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties voor de lampenkap en kabel en kan worden besteld met een gepolijst koper, gepolijst messing of witte binnenkant, ook zijn custom kleuren mogelijk neem daarvoor even contact met ons op!

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Lloop op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Ontdek hier alle design verlichting in de Vij5 collectie.

Specificaties

colour

black RAL9005, blue NCS7119-R75B, white RAL9016, grey NCS6010-R90B, bordeaux NCS6030-R20B, green RAL6021, silk-grey RAL7044

diameter

9,5 centimeter