Vij5 / Webshop / Aanbiedingen / Coatrack by the Meter staande kapstok | zwart gepoedercoat staal, 175cm (b-keuze)

Coatrack by the Meter staande kapstok | zwart gepoedercoat staal, 175cm (b-keuze)

Deze lokaal geproduceerde kapstokken worden met een buislaser gemaakt uit een vierkante metalen buis waar haakjes uit worden gesneden.⁠ Deze methode creëert minimaal restafval bij de productie. De uitsneden worden naar buiten gebogen waardoor de kapstokhaken ontstaan. Daarna wordt het product gepoedercoat.

De Coatrack by the Meter is ontworpen door Maarten Baptist. Na het succes van de horizontale versie besloot Maarten dat het tijd werd voor een verticale & vrijstaande kapstok. Gebaseerd op hetzelfde principe ontwikkelde hij een vormentaal waarbij er op een organische manier kapstokhaken ontstaan.

NOOT: Deze kapstok is een b-keuze model met lichte lakschade aan één van de poten. Hij is ook gebruikt als showmodel dus niet als nieuw.

Lokale productie Nederland

Eigen kleurkeuze mogelijk

Oorspronkelijke prijs was: € 295,00.Huidige prijs is: € 175,00.

Nog 1 stuks op voorraad

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires & verlichting. Op meubels kan een toeslag van toepassing zijn.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150.

Omschrijving

Deze verticale kapstokken zijn een aanvulling op het bestaande ‘Coatrack by the Meter‘ systeem, ontworpen door Maarten Baptist. Naast de bekende horizontale versie ontwierp hij een staande kapstok en een verticale versie voor aan de wand, beide zijn ook erg geschikt voor kleinere (woon)ruimtes.

Het Coatrack by the Meter systeem is een knipoog naar de wand kapstokken van de Shakers, die hun kapstokken over de hele lengte van de muur aanbrachten. De kapstokken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes die je naar eigen inzicht aan elkaar kunt koppelen, maar die natuurlijk ook los een mooi element op je wand zijn. Deze verticale wandkapstokken zijn via onze online configurator aan de horizontale kapstokken te koppelen met hoek- en koppelstukken. Zo kun je speelse lijnen creëren op je muur, van links naar rechts, zelfs het hoekje om, en nu dus ook van boven naar beneden. Op die manier maak je je kapstok en je hal nóg leuker en functioneler.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van deze verticale Coatrack by the Meter op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie of check de horizontale versie van de Coatrack by the Meter hier.

Bekijk een overzicht van al onze kapstokken en wandhaken in de categorie kapstokken. 

Specificaties

ontwerper

Maarten Baptist

variant

50cm met plankje (10x20cm), 50cm met spiegel (30x30cm), 100cm verticaal, staande kapstok 180cm

materiaal

poedercoating, staal

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, lokaal geproduceerd in Nederland

in collectie

sinds 2022

kleur

RAL9017 zwart