Vij5 / Webshop / Ontwerpers / Plant Collectors (showmodellen)

Plant Collectors (showmodellen)

De Plant Collectors zijn bloempot en plantenstandaard ineen. De stapelbare buizen kunnen zowel gevuld worden met plantenaarde als wel ondersteboven geplaatst worden om hoogte te creëren voor een tweede bloempot. De Plant Collectors zijn gemaakt van aluminium en gecoat met een speciale structuur poedercoating, die ook geschikt is voor buiten.

Nieuw in de collectie

Lokale productie Nederland

 59,00 97,30

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires, verlichting & kleine meubels.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150, de rest van Europa vanaf €250.

Omschrijving

Met een speciaal ontworpen eikenhouten schijf kunnen twee buizen aan elkaar worden bevestigd om hoogte te creëren. Ook zorgt deze bevestiging voor een waterdichte pot. Voor een enkele bloempot fungeert de schijf als decoratieve stand ring. Zonder de houten schijf blijft het gat aan de onderkant van de bloempotten open zodat overtollig water weg kan stromen waardoor ze geschikt zijn voor buitengebruik.

De Plant Collectors zijn verkrijgbaar in verschillende hoogte maten waardoor je een planten landschap kunt creëren in je huis en/of in je tuin. Met een speciaal ophangmechanisme kunnen de Plant Collectors ook opgehangen worden.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Plant Collectors op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Specificaties

ontwerper

Arjan van Raadshooven & Anieke Branderhorst

merk

Vij5

afmetingen

Diameter buis 16cm, hoogtes: laag 14 cm, middel 26 cm & hoog 40 cm, massief eiken schijf ca. 2cm dik .

in collectie

sinds 2021

materiaal

aluminium, eikenhout, poedercoating

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, lokaal geproduceerd in Nederland

Plant Collector

hoog, middel, laag