Trestle Table in groen (voorraad)

Dit specifieke blad is 250x90cm en speciaal gemaakt voor een klant. Echter was de randafwerking vanuit de fabriek niet zoals wij die standaard voeren. Het is een ‘sterke verjonging’ wat inhoudt dat er slechts een dun randje multiplex aan de zijkant te zien is en dat hij daarna schuin naar binnen wegloopt. Super mooi, maar niet zoals standaard. Dit is NIET zoals het hier op de foto staat dus.

Optioneel is het blad ook kleiner te maken en te voorzien van de ‘normale randafwerking’ zoals op de afbeelding, dan wordt hij ca. 80 of 82 x 240 bijvoorbeeld of kleiner op verzoek.

De Trestle Table is een elegante, flexibele tafel waarbij het blad en het onderstel niet met elkaar verbonden zijn. Het onderstel bestaat uit lichtgewicht aluminium schragen welke door zorgvuldige vormgeving stapelbaar en zeer stabiel zijn. De schragen dragen het tafelblad waarbij een laagje kurk zorgt voor voldoende grip.

Lokale productie Nederland

Eigen kleurkeuze mogelijk

 1.463,00

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 30 euro.

Omschrijving

De Trestle Table is met name geschikt voor gebruik in ruimtes waar flexibiliteit belangrijk is, zoals werkomgevingen, maar ook in een huiselijke setting misstaat de tafel niet. In tegenstelling tot veel andere tafels met schragen kun je bij dit ontwerp ook aan de kopse kanten plaats nemen, wat de tafel bijvoorbeeld als eettafel geschikt maakt. Het blad van de Trestle Table kan qua afmetingen volledig aangepast worden aan het interieur.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Trestle Table op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk hier alle design meubels in de Vij5 collectie.

Specificaties

ontwerper

David Derksen

trestles

RAL9002 greywhite, RAL5008 greyblue, RAL9004 signalblack, RAL6009 pine green

tabletop

4174 conifer

width

80cm, 90cm

length

220cm, 240cm, 250cm

in collectie

sinds 2018

productie

lokaal geproduceerd in Nederland, onderdelen geproduceerd in Duitsland

materiaal

aluminium, Forbo Furniture Linoleum, multiplex, poedercoating

afmetingen

Schragen hoogte ca. 72cm, tafelblad 26mm dik, totale hoogte bovenkant blad ca. 75cm