GIFT SET: Fixum + koolzaadwaskaarsen

Set bestaat uit: 1x Fixum + 3x handgemaakte koolzaadwaskaarsen

Het ultieme kerst cadeau binnen de Vij5 collectie is toch wel de Fixum kandelaar. De combinatie met handgemaakte koolzaadwaskaarsen geeft deze GIFT SET een beetje extra luxe gevoel, op een zeer verantwoorde manier. Een mooi cadeau voor de echte designliefhebber die ook van gezelligheid houdt. Deze GIFT SET wordt geleverd in een mooi ingepakte doos, perfect voor onder de kerstboom!

 59,00

Toevoegen aan Wishlist
Toevoegen aan Wishlist

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 25 euro!

Omschrijving

Speciaal voor de feestdagen hebben we een aantal unieke gift sets samengesteld die exclusief via onze webshop verkrijgbaar zijn. We hebben hiervoor o.a. de handen ineengeslagen met een aantal van onze favoriete ontwerpstudio’s: Maarten Baptist, Studio Thier & van Daalen, Raw Color en Foekje Fleur.

In samenwerking met deze ontwerpers hebben we een aantal héle mooie gift sets samengesteld die bestaan uit één product uit de Vij5 collectie, en één product van een ontwerpstudio. De producten vullen elkaar aan en vormen samen een prachtige en onweerstaanbare combinatie. Iedere GIFT SET wordt geleverd in een mooi ingepakte doos, perfect voor onder de kerstboom!

Let op: Sommige sets zijn slechts beperkt beschikbaar, dus wacht niet te lang…

In deze set:

Fixum door Floris Hovers

Fixum is een eigenzinnige kandelaar welke zich aanpast aan verschillende diktes van kaarsen door middel van een vleugelmoertje . De kandelaar is net als de meeste ontwerpen van Floris Hovers een product dat zichzelf in beeldtaal en opbouw goed laat uitleggen. De eenvoudige maar uiterst gebalanceerde constructie zorgt ervoor dat iedere willekeurige kaars stevig blijft staan en de compositie compleet maakt.

(De naam Fixum is Latijn voor gehecht/vastgemaakt/vast.)

Koolzaadwas kaarsen: een mooie combinatie met de Fixum kandelaar!

In deze gift set combineren we de Fixum kandelaar met een set koolzaadwas kaarsen. Deze kaarsen zijn gemaakt van pure koolzaadwas en hebben daardoor van nature een mooie zacht wit-porseleinen kleur. Koolzaadwas is geharde plantaardige olie en wordt in Europa en zelfs ook in Nederland verbouwd. Een lokaal product en een duurzaam alternatief voor paraffine kaarsen!

Specificaties

set

Fixum wit & 3 koolzaadwas kaarsen, Fixum grijs & 3 koolzaadwas kaarsen, Fixum blauw & 3 koolzaadwas kaarsen, Fixum geel & 3 koolzaadwas kaarsen

Artikelnummer: Fixummetkaarsen Categorieën: , , ,