GIFT SET: 2x TweeDoek + Bubble Buddy + cleaning soap

Vij5 x Foekje Fleur

Set bestaat uit: 2x TweeDoek + 1x Recycled plastic Bubble Buddy millennial pink + cleaning soap

Deze zeephouder met speciale rasp heeft net als de TweeDoek een dubbele functie en helpt je over te stappen van vloeibare zeep in plastic flessen, naar verpakkingsvrije blokzeep. Een mooi cadeau voor iemand die graag in de keuken staat en duurzaamheid belangrijk vindt. Deze GIFT SET wordt geleverd in een mooi ingepakte doos, perfect voor onder de kerstboom!

 69,00

Toevoegen aan Wishlist
Toevoegen aan Wishlist

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 25 euro!

Omschrijving

Speciaal voor de feestdagen hebben we een aantal unieke gift sets samengesteld die exclusief via onze webshop verkrijgbaar zijn. We hebben hiervoor o.a. de handen ineengeslagen met een aantal van onze favoriete ontwerpstudio’s: Maarten Baptist, Studio Thier & van Daalen, Raw Color en Foekje Fleur.

In samenwerking met deze ontwerpers hebben we een aantal héle mooie gift sets samengesteld die bestaan uit één product uit de Vij5 collectie, en één product van een ontwerpstudio. De producten vullen elkaar aan en vormen samen een prachtige en onweerstaanbare combinatie. Iedere GIFT SET wordt geleverd in een mooi ingepakte doos, perfect voor onder de kerstboom!

Let op: Sommige sets zijn slechts beperkt beschikbaar, dus wacht niet te lang…

In deze set:

TweeDoek door Anieke Branderhorst

De TweeDoek is een ‘nieuw’ product voor in de keuken waarbij twee functies, die normaal naast elkaar gebruikt worden, in één product samen komen. Wanneer je de TweeDoek ophangt is er één zijde welke gebruikt kan worden als handdoek, terwijl de andere zijde als theedoek dient! De kleuren en functies vloeien in elkaar over door een zorgvuldig ontworpen gradiënt in kleur én weefsel. Bijzonder bij de TweeDoek is dat deze op één machine gemaakt wordt, terwijl een theedoek en handdoek normaal gesproken op twee verschillende machines geproduceerd worden.

Bubble Buddy door Foekje Fleur

In 2018 hebben GoodtoGive en ontwerpster Foekje Fleur de Bubble Buddy bedacht en gemaakt. Door het vervangen van plastic zeep flessen voor stukken zeep wordt het verbruik van plastic verminderd. De Bubble Buddy bestaat voor 98% uit gerecyclede plastic zeep flessen en emmers. De zeephouder wordt geleverd inclusief een stuk biologische, vegan en palmolie-vrije huishoudzeep, zodat je direct aan de slag kunt. Door met de rasp een kleine hoeveelheid zeep boven een emmer of teiltje met warm water te raspen, heb je zo een lekker fris sopje! De schoonmaakzeep is geschikt voor alle oppervlakten, vaatwassen en zelfs de (hand)was maar ook zacht genoeg om je handen mee te wassen. Bubble Buddy wordt in Nederland geproduceerd en een deel van de opbrengst gaat naar Sea Shepherd.

Specificaties

set

2x TweeDoek neutraal & Bubble Buddy, 2x TweeDoek mint-groen & Bubble Buddy, 2x TweeDoek mosterd-geel & Bubble Buddy

Artikelnummer: 2TTenBubbleBuddy Categorieën: , , ,