Solid Hook + DOT/ROD ketting

Vij5 x Studio Thier & van Daalen

Bestaat uit Tempered Steel Solid Hook 80 gr + Silver DOT/ROD necklace.

 49,95

Toevoegen aan Wishlist
Toevoegen aan Wishlist

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 25 euro!

Omschrijving

Solid Hook door Max Lipsey

De Solid Hooks wandhaken zijn gemaakt van massief koper, messing of staal. Ze zijn praktisch en decoratief tegelijk: alles wat er aan hangt krijgt meteen een stijlvolle uitstraling! Zo geef je bijvoorbeeld je favoriete items uit je garderobe extra aandacht in je slaapkamer of maak je een mooi plekje in de badkamer voor je badjas. In de keuken creëer je een verfijnd detail door je theedoek, handdoek of TweeDoek op te hangen aan het kleinste haakje. En natuurlijk zorgen de Solid Hooks ook voor een super stijlvolle hal: combineer bijvoorbeeld verschillende maten voor een speels effect!

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Solid Hook op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!


DOT/ROD necklace door Studio Thier & van Daalen

De Solid Hook is ook een perfecte drager voor mooie sieraden. Daarom suggereren wij voor deze gelegenheid een bijzondere ketting van Studio Thier & van Daalen. Bij het maken van de ronde kleurenfilters van het product ‘Interior Reflections’ hebben Iris en Ruben vaak veel kleine reststukjes acryl over. De restjes werden het startpunt van deze simpele maar eigentijdse sieradenlijn.

Verschillende geometrische vormen en kleuren worden met elkaar gecombineerd op een speelse manier. De felgekleurde ROD- of DOT-hangers worden vervolgens aan een elegante zilveren ketting geregen met als resultaat een transparant en minimalistisch juweel. Zo minimalistisch dat het overal bij past!

Materialen: restjes acryl, 925 / – zilveren ketting

Specificaties

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , , , , ,