Vij5 / Webshop / Accessoires / A3 winterprint

A3 winterprint

door Studio Kars + Boom

Studio Kars + Boom heeft speciaal voor Vij5 een limited edition kerst/winter Giclee print ontworpen die prachtig past in onze Epaulette lijst (design door Caroline Olsson & Ida Noemi).

Voor een Giclee print wordt hoogwaardige inkt in verschillende kleurlagen aangebracht op speciaal papier. De techniek is ooit ontwikkeld om reproducties te maken van kunstwerken. De kleuren van de prints zijn heel intens en gaan lang mee!

De A3 print is te koop in een gelimiteerde oplage van 20 stuks, iedere print is door Studio Kars + Boom genummerd en gesigneerd.

 29,00

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires, verlichting & kleine meubels.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150, de rest van Europa vanaf €250.

Omschrijving

Studio Kars + Boom vertaalt verhalen naar infographics, animaties, kaartontwerpen, (stads)landschappen, illustraties en ander drukwerk. In hun werk ontsnappen ze aan de realiteit. In plaats daarvan creëren ze met hun grafische & illustratieve prints en producten nieuwe werelden waarin ze graag zouden willen ontwaken.

Specificaties

ontwerper

Studio Kars + Boom

merk

Vij5

in collectie

sinds 2021

afmetingen

A3 formaat

set

alleen winterprint op A3 formaat, print & A3 lijst met messing hoekjes, print & A3 lijst met koperen hoekjes