Coatrack by the Meter 20cm roze

De ‘Coatrack by the meter’ is een knipoog naar de wand kapstokken van de Shakers, die hun kapstokken over de hele lengte van de muur aanbrachten. ⁠

Dit is een nieuwe 2 haaks kapstok in roze. One-of-a-kind!

 45,00

nog 1 uit voorraad leverbaar

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 30 euro.

Omschrijving

De basis van deze kapstok bestaat uit een vierkante metalen staaf waaruit elke tien centimeter een haakje wordt gesneden met een laser. Daarna worden de haken met de hand naar buiten gebogen. Het gat dat ontstaat door het haakje biedt ruimte om de kapstok aan de muur te kunnen schroeven.⁠ Net als bij de Shakers, ontbreekt in dit ontwerp alles wat er niet toe doet.

De kapstokken zijn verkrijgbaar in drie lengtes die je naar eigen inzicht aan elkaar kunt koppelen (voor het echte Shaker-effect) maar natuurlijk ook los een mooi element op je wand zijn.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van het Coatrack by the Meter op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk een overzicht van al onze kapstokken en wandhaken in de categorie kapstokken. 

Specificaties

ontwerper

Maarten Baptist

variation

20cm, 50cm, 100cm, hoekstuk, 20cm verbindingsstuk, 50cm verbindingsstuk, 150cm, Eiken plankje

materiaal

poedercoating, staal

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, lokaal geproduceerd in Nederland

in collectie

sinds 2014

kleur

RAL9002 grijs-wit, RAL6019 wit-groen, RAL9017 zwart, RAL1001 Beige, RAL3012 beige-rood, RAL3032 Parelmoer-donkerrood, RAL7006 Beige-grijs, RAL8017 Chocoladebruin, eiken met Osmo hard-wax olie