Vij5 / Webshop / Accessoires / Bloempotten / Plant Collectors (set van 3)

Plant Collectors (set van 3)

Zet je plantenverzameling op een voetstuk met de Plant Collectors bloempotten. Gemaakt van aluminium en gecoat met een speciale structuur poedercoating, die ook geschikt is voor buiten. De Plant Collectors zijn verkrijgbaar in verschillende hoogte maten waardoor je een persoonlijk planten landschap kunt creëren in je huis en/of in je tuin. Je kunt met een aantal potten beginnen en je collectie steeds verder uitbreiden. Deze (start)set bevat alle drie de maten.

Een speciaal ontworpen eikenhouten schijf fungeert als decoratieve standring en zorgt binnen voor een waterdichte pot. Zonder de houten schijf blijft het gat aan de onderkant van de bloempotten open zodat overtollig water weg kan stromen, waardoor ze geschikt zijn voor buitengebruik.

 

TIP: Voor binnen gebruik zijn de Plant Collectors ook stapelbaar en aan elkaar te koppelen met de houten schijf. De buizen kunnen zowel gevuld worden met plantenaarde als wel ondersteboven geplaatst worden om extra hoogte te creëren voor een tweede bloempot. Klik hier om de producten per stuk te bestellen.

Nieuw in de collectie

Lokale productie Nederland

 299,00 379,00

Levering: Onderdelen op voorraad, op bestelling gereed gemaakt/verstuurd in ca. 3-5 werkdagen

Tot en met Kerst: Gratis verzending binnen Nederland op alle accessoires, verlichting & kleine meubels (m.u.v. kerstkaarten, koolzaadwas kaarsen en losse navulsets).

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150, de rest van Europa vanaf €250.

TIP: Ontvang nu een gratis set Vij5 kerstkaarten bij iedere bestelling in onze webshop boven de €100,-. Ze zijn natuurlijk óók los (bij) te bestellen!

Omschrijving

De Plant Collectors zetten je plantenverzameling op een voetstuk. De stapelbare buizen kunnen zowel gevuld worden met plantenaarde als wel ondersteboven geplaatst worden om hoogte te creëren voor een tweede bloempot. Een plantenstandaard en bloempot ineen dus!

De Plant Collectors zijn qua materialiteit een knipoog naar een archetypische bloempot. We wilden graag dat de bloempotten ondergeschikt zouden zijn aan de plant, daarom kozen we voor een hele basic vormentaal en maakten hiervoor gebruik van standaard aluminium buizen. De vorm van de Plant Collectors is daardoor strak, dun en modern, maar de bijzondere poeder coating geeft de potten een bepaalde structuur en kleurnuance die een hint geeft naar de traditionele terracotta bloempot.

De Plant Collectors zijn verkrijgbaar in verschillende hoogte maten. Met een speciaal ophangmechanisme kunnen de Plant Collectors ook opgehangen worden.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Plant Collectors op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Specificaties

ontwerper

Arjan van Raadshooven & Anieke Branderhorst

merk

Vij5

afmetingen

Diameter buis 16cm, hoogtes: laag 14 cm, middel 26 cm & hoog 40 cm, massief eiken schijf ca. 2cm dik .

in collectie

sinds 2021

materiaal

aluminium, eikenhout, poedercoating

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, lokaal geproduceerd in Nederland

set

set van 3 voor binnen (met 3x eiken schijf), set van 3 voor buiten (zonder eiken schijf)