Vij5 / Webshop / Aanbiedingen / Tumble (showmodel)

Tumble (showmodel)

Door simpelweg het kleine houten hefboompje bovenop de Tumble kast iets naar voren te kantelen, begint de deur open te vallen op een subtiele en rustige manier.

Deze mooie ‘taupe’ kleur Tumble kast is een showmodel welke wij enkel op een paar beurzen hebben laten zien en nu in onze showroom hangt, in prima staat dus!

Lokale productie Nederland

Eigen kleurkeuze mogelijk

Nieuw in de collectie

 385,00

Nog 1 stuks op voorraad

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires, verlichting & kleine meubels.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150, de rest van Europa vanaf €250.

Omschrijving

Deuren worden doorgaans geopend met een handvat. Deze handvatten worden wel eens verstopt of juist extra benadrukt, maar ze zijn altijd aanwezig. Terwijl de meeste kasten gebruik maken van  dezelfde scharnieren of schuifmechanismen, zijn er ook andere manieren om een deur te openen. Dit inspireerde Koen Devos om een kast te ontwerpen waarbij de gebruiker de deur niet hoeft te openen, maar de zwaartekracht het werk doet!

Het leuke is: je verwacht niet dat de deur door deze simpele handeling opent, laat staan met een sierlijke en trage ‘swing’! De beweging is verrassend poëtisch en een genot voor het oog.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Tumble op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk hier alle design meubels in de Vij5 collectie.

Specificaties

ontwerper

Koen Devos

materiaal

gelakt mdf

afmetingen

65cm x 65cm x 35cm

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, lokaal geproduceerd in Nederland

in collectie

sinds 2015

kleur

Taupe F1500, RAL5007 brilljant-blauw, RAL9003 signaal-wit