Vij5 / Webshop / Aanbiedingen / Sample Series

Sample Series

door RENS

Een serie handgemaakte sieraden, speciaal ontworpen rondom het materiaal NewspaperWood.

 52,50 58,50

Levering: Indien op voorraad wordt dit product binnen 1 á 2 werkdagen verstuurd

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires, verlichting & kleine meubels.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150, de rest van Europa vanaf €250.

Omschrijving

Deze sieraden benadrukken de details en de afzonderlijke waarde van ieder stukje van het materiaal. De NewspaperWood-onderdelen worden vastgehouden door een messing of roestvrijstalen ring, waarin de afmeting van het sieraad en de datum van de gebruikte krant voor dat specifieke stuk hout als een code zijn gegraveerd.

RENS, de ontwerpers van de Sample Series, zien NewspaperWood als een archief van letters, woorden, zinnen en verhalen. Het archiveren, opslaan en opbergen van informatie wordt zowel verwoord in hun ontwerp als in het materiaal NewspaperWood zelf. De verhalen uit één krant, van één dag verwerkt in één materiaal. Ingebed in messing of roestvrij staal wordt een klein deel van het archief draagbaar als sieraad. Wie goed kijkt kan soms letters of zelfs woorden ontdekken!

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Sample Series op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Ontdek hier al onze design accessoires.

Specificaties

size

30 mm, 40 mm, 50 mm, 70 mm, 110 mm

variation

brass & gold-plated necklace, stainless steel & silver necklace