Vij5 / Webshop / Aanbiedingen / Prägen Board

Prägen Board

De presentatieplanken zijn handig in gebruik en verfraaien tegelijkertijd je keuken. De vlakke kant kan als snijplank gebruikt worden, de reliëf zijde is bestemd als presentatieplateau.

Gemaakt in Eindhoven

Met de hand gemaakt

 57,00

Levering: Dit product is te bestellen, maar niet alle varianten zijn momenteel uit voorraad leverbaar (neem voor de zekerheid even contact op!)

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 75 euro.

Omschrijving

Tijdens haar afstuderen ontwikkelde Hanne Willmann een techniek om hout te ‘pregen’. Na talrijke studies vond ze een methode om op deze manier permanente structuren en reliëf in houtoppervlakken te creëren.

Samen met Vij5 ontwierp Hanne een set van twee perenhouten presentatieplanken voor snijden en serveren, die uniek zijn vanwege het gepreegde reliëfpatroon. Deze techniek geeft het perenhouten oppervlak letterlijk een derde dimensie en maakt het daarmee zowel visueel als tactiel aantrekkelijk.

De cirkelvormige handgrepen maken de planken niet alleen handzaam maar zorgen er ook voor dat je ze aan de muur kunt hangen, waardoor een mooie geometrische compositie ontstaat.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Prägen Boards op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

De snijplanken zijn leverbaar per stuk, maar ook erg mooi aan een Solid Hook al dan niet in combinatie met één van de Prägen Boards.

Ontdek hier andere mooie keuken accessoires in de Vij5 collectie.

Specificaties

Size

small ca. 18 x 30cm, large ca. 16 x 68cm, combination set, combination set including Solid Hook Brass

ontwerper

Hanne Willmann

in collectie

sinds 2017

materiaal

perenhout, poedercoating, staal

productie

afwerking en assemblage bij Vij5, lokaal geproduceerd in Nederland