Vij5 / Webshop / Aanbiedingen / Graphic Time (showmodel)

Graphic Time (showmodel)

Graphic Time ‘Dot’ is een grafische interpretatie van de functionele klok.

Het kinetisch object bestaat uit 3 gekleurde halve cirkels die uren, minuten en secondes representeren. De beweegbare schijven, geperforeerd om gewicht te verminderen, geven de klok voortdurend een nieuw uiterlijk door het verstrijken van de tijd. Het object is een combinatie van beweging en steeds veranderende composities dat tijd op een subtiele manier weer geeft.

Dit is een voormalig showmodel en de allerlaatste uit de serie!

De eerste serie van de Graphic Time ‘dot’ was bij Vij5 beschikbaar in twee kleurcombinaties. Beide zijn momenteel uitverkocht, behalve dit want we zijn achter de schermen een nieuwe (grotere) variant aan het ontwikkelen met een uurwerk op netstroom … to be continued!

 212,00

nog 1 uit voorraad leverbaar

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 75 euro.

Omschrijving

Graphic Time is een serie abstracte klokken ontworpen door Raw Color in het kader van hun solo tentoonstelling ‘Blend’ in The Aram Gallery in Londen. Ze experimenteerden hiervoor met een diversiteit aan prints, perforaties en kleuren resulterend in een combinatie van beweging en steeds wisselende composities. Samen met Vij5 is het model ‘Dot’ verder ontwikkeld en in productie genomen.

Meer weten over dit product? https://vij5.nl/collectie/graphic-time/

Specificaties

afmetingen

Diameters van de cirkels zijn 16 cm (uren), 15 cm (minuten) & 14 cm (seconden)

ontwerper

RAW Color

in collectie

sinds 2017