Vij5 / Webshop / Aanbiedingen / Glint Light wandlamp (Studio-serie J)

Glint Light wandlamp (Studio-serie J)

‘Glint’ betekent letterlijk ‘een kleine lichtflits, weerkaatst door een glanzend oppervlak’. De Glint Light collectie is precies dat; een weerkaatsing van licht op twee in elkaar grijpende aluminium delen.

Aanbieding: Dit betreft een item uit de ‘Studio Serie’ van ontwerpster Susanne de Graef. Een serie van deze bijzondere lamp in twee modellen en allerlei verschillende kleurtinten. Daarna zijn we de productie gestart en enkel de ‘champagne’ kleur is in de Vij5 collectie opgenomen. Echte ‘one-of-a-kinds’ van deze toch al zo unieke lampen!

 323,40

nog 1 uit voorraad leverbaar

Vij5 is momenteel gesloten tot 10 juli. Bestellingen kunnen gewoon worden geplaatst, maar worden pas vanaf 11 juli weer verstuurd.

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 75 euro.

Omschrijving

Doordat de grafisch vormgegeven armen van de aluminium delen elkaar overlappen en de lichtbron deels afdekken ontstaat er een versplintert, poëtisch spel van licht. Het licht wordt diffuus verspreid over de wand, vloer en/of plafond.

De collectie bestaat uit twee verschillende type lampen: een hang- en wandlamp. De aluminium delen zijn geanodiseerd in verschillende kleuren. Iedere kleur heeft een ander effect op de reflectie van het licht en geeft het licht een eigen intensiteit en kwaliteit.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Glint lamp op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk hier alle design verlichting in de Vij5 collectie.

Specificaties

ontwerper

Studio Susanne de Graef

variation

wall light, suspension light

colour

champagne, black copper

afmetingen

diameter 41,5 cm, diepte 10 cm

in collectie

sinds 2019

lichtbron

wand-versie inclusief driver op de stekker, de dimbare hanglamp is inclusief plafondkapje en dimmer

materiaal

aluminium

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, lokaal geproduceerd in Nederland