Vij5 / Webshop / Aanbiedingen / Framed (transport schade)

Framed (transport schade)

Framed is een serie uitgesproken kasten met een goed doordachte en gedetailleerde constructie.

Deze specifieke kast heeft de wereld gezien als showmodel en heeft helaas in zijn laatste reis schade opgelopen, vandaar de korting! Eén van de poten aan de onderzijde is verbogen geweest en teruggezet, daar gaat verder niks meer mee gebeuren, maar zeker niet meer als nieuw.

 990,00

nog 1 uit voorraad leverbaar

Vij5 is momenteel gesloten tot 10 juli. Bestellingen kunnen gewoon worden geplaatst, maar worden pas vanaf 11 juli weer verstuurd.

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 75 euro.

Omschrijving

De kasten zijn door Breg Hanssen speciaal ontworpen rond het materiaal NewspaperWood. De kast bestaat uit een solide stalen frame welke als systeem in verschillende uitvoeringen en kleuren kan worden geleverd. Tijdens het ontwerpproces was Breg vooral gefascineerd door de kleur van het materiaal NewspaperWood. Of beter gezegd de “niet-kleur”. Om deze eigenschap te benadrukken heeft hij ervoor gekozen het NewspaperWood te verwerken in een meubel waarbij hij het combineert met contrasterende “wel-kleuren”.

 

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Framed kast op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk hier alle design meubels in de Vij5 collectie.

Specificaties

productie

afwerking en assemblage bij Vij5, geproduceerd in de werkplaats van/door de ontwerper zelf

in collectie

sinds 2011

materiaal

poedercoating, staal