Vij5 / Webshop / Aanbiedingen / Framed kast met Forbo Desktop

Framed kast met Forbo Desktop

Framed is een serie uitgesproken kasten met een goed doordachte en gedetailleerde constructie.

De kasten zijn door Breg Hanssen speciaal ontworpen rond het materiaal NewspaperWood. De kast bestaat uit een solide stalen frame welke als systeem in verschillende uitvoeringen en kleuren kan worden geleverd. Tijdens het ontwerpproces was Breg vooral gefascineerd door de kleur van het materiaal NewspaperWood. Of beter gezegd de “niet-kleur”. Om deze eigenschap te benadrukken heeft hij ervoor gekozen het NewspaperWood te verwerken in een meubel waarbij hij het combineert met contrasterende “wel-kleuren”.

Noot: Deze specifieke kast heeft de wereld gezien als showmodel maar we hebben hem vorige week opnieuw ‘bekleed’ met prachtige paneeltjes berkenmultiplex met olijfgroen Forbo Desktop erop! Het is daarmee écht een unieke kast  geworden.

Het is de allereerste kast die we in deze serie ooit gemaakt hebben, maar hij was helaas beschadigd na een uitleen voor een expositie. Eén van de poten aan de onderzijde is verbogen geweest en teruggezet, maar nog stevig als altijd. Verder is er lakschade zichtbaar aan de achterzijde, dit kunnen we eventueel aanstippen in overleg, maar als hij tegen de muur staat zie je het sowieso niet … tijd voor een mooi permanent plekje 🙂

Kom hem gerust even bekijken in de showroom!

Afmetingen: 42 x 42cm en ca. 144cm hoog

Gemaakt in Eindhoven

Met de hand gemaakt

 1.490,00

Nog 1 stuks op voorraad

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires, verlichting & kleine meubels.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150, de rest van Europa vanaf €250.

Omschrijving

 

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Framed kast op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk hier alle design meubels in de Vij5 collectie.

Specificaties

productie

afwerking en assemblage bij Vij5, geproduceerd in de werkplaats van/door de ontwerper zelf

in collectie

sinds 2011

materiaal

poedercoating, staal