Vij5 / Webshop / Aanbiedingen / FlexVaas (b-keuze)

FlexVaas (b-keuze)

De FlexVaas bestaat uit één basisvorm met drie verschillende opzetstukken welke kunnen worden verwisseld om de vaas aan het boeket aan te passen.

Complete set B-keuze = 50% korting: Een complete vaas met alle drie de opzetstukken, maar niet zo perfect zoals wij het graag zouden zien. Dit kan lichte vervorming van de opzetstukken of glazuurfoutjes zijn, maar verder prima functionerend.

Complete set B-keuze met basisvaas scheef = 70% korting: Dat houdt in dat dat de basisvaas in de oven iets is uitgezakt waardoor hij niet helemaal rechtop staat. Met een dopje of viltje aan de onderzijde zou hij weer recht moeten staan! Verder kunnen er kleine foutjes in het glazuur zitten.

Met de hand gemaakt

 50,00 82,50

Levering: Van dit product is een kleine voorraad beschikbaar, binnen 1 á 2 werkdagen verstuurd (neem bij meerdere stuks even contact op)

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 75 euro.

Omschrijving

Door middel van een sluiting die geïnspireerd is op de bekende weckpotklem, worden de stukken bij elkaar gehouden door een praktische clip. De zilverkleurige klem contrasteert met het helder witte porselein en is een decoratief en functioneel element tegelijkertijd. Daarnaast zorgt een zwart rubberen ring ervoor dat de porseleinen onderdelen elkaar niet raken. De FlexVaas heeft een archetypische vorm en wordt geleverd als een complete set inclusief drie opzetstukken.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de FlexVaas op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Ontdek hier al onze keramiek items.

Specificaties

merk

Vij5

ontwerper

Arjan van Raadshooven & Anieke Branderhorst

materiaal

porselein

afmetingen

basis vaas 20 cm hoog Ø 22 cm, hoog opzetstuk 21,5 cm hoog, kleine opzetstuk  11,5 cm hoog, wijd opzetstuk 13 cm hoog

productie

afwerking en assemblage bij Vij5, geproduceerd in China

in collectie

sinds 2006

model

Complete set B-keuze, Complete set met basisvaas scheef