Vij5 / Webshop / Aanbiedingen / Fibonacci Fabrics kussens

Fibonacci Fabrics kussens

Fibonacci Fabrics is een serie verfijnde textiel producten gebaseerd op de beroemde reeks van Fibonacci, een wiskundige verhouding die overal in de natuur terug keert.

Met de hand gemaakt

100% Biologisch katoen

 41,00

Levering: Van dit product is een kleine voorraad beschikbaar, binnen 1 á 2 werkdagen verstuurd (neem bij meerdere stuks even contact op)

Tot en met Kerst: Gratis verzending binnen Nederland op alle accessoires, verlichting & kleine meubels (m.u.v. kerstkaarten, koolzaadwas kaarsen en losse navulsets).

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150, de rest van Europa vanaf €250.

TIP: Ontvang nu een gratis set Vij5 kerstkaarten bij iedere bestelling in onze webshop boven de €100,-. Ze zijn natuurlijk óók los (bij) te bestellen!

Omschrijving

Textielontwerpster Jolijn Fiddelaers ontwierp een uitgebreide collectie gebaseerd op de reeks van Fibonacci waarin kleurvlakken, patronen en borduurwerk elkaar ontmoeten.

Fibonacci Fabrics laat zien dat sustainable design ontstaat waar traditie en innovatie samensmelten en elkaar tot een hoger niveau brengen. Voor deze collectie maakte Jolijn een mooie combinatie tussen Indiaas vakmanschap en Nederlands design. Het is haar missie om “traditie te koesteren en innovatie te omarmen”. Ze neemt haar tijd om de essentie van de ambachten te begrijpen en van daaruit nieuwe vormen te creëren. Daarmee brengt ze een nieuw perspectief binnen de bestaande kaders en draagt ze bij aan de prachtige vaardigheden van de Indiase ambachtslieden.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Fibonacci Fabrics op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Ontdek hier al onze design accessoires.

Specificaties

variation

combination set, one of each, 35×50 in beige, 35×50 in beige set of 2, 40×40 in pink, 40×40 in pink set of 2, 55×55 in green, 55×55 in green set of 2

ontwerper

Jolijn Fiddelaers

productie

Fair-trade geproduceerd in India onder begeleiding van Jolijn, gecontroleerd en verpakt door Vij5