Vij5 / Webshop / Aanbiedingen / Coatrack by the Meter 50cm mintgroen (b-keuze)

Coatrack by the Meter 50cm mintgroen (b-keuze)

De ‘Coatrack by the meter’ is een knipoog naar de wand kapstokken van de Shakers, die hun kapstokken over de hele lengte van de muur aanbrachten. ⁠⁠

NOOT: Dit is een B-keuze kapstok van 50cm in groen. Hij heeft iets van verdikking aan het uiteinde aan de rechterkant in de poedercoat. Verder niet hinderlijk maar niet zoals het hoort. We hebben meerdere items die allemaal net iets anders zijn maar vergelijkbaar met deze.

Mocht je deze kapstok willen combineren met een andere van de zelfde serie: de buis heeft een iets andere radius als onze standaard modellen. Je kunt ze combineren, maar dat zul je wellicht zien als je ze tegen elkaar plaatst.

Oorspronkelijke prijs was: € 75,00.Huidige prijs is: € 45,00.

Nog 1 stuks op voorraad

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires & verlichting. Op meubels kan een toeslag van toepassing zijn.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150.

Omschrijving

De basis van deze kapstok bestaat uit een vierkante metalen staaf waaruit elke tien centimeter een haakje wordt gesneden met een laser. Daarna worden de haken met de hand naar buiten gebogen. Het gat dat ontstaat door het haakje biedt ruimte om de kapstok aan de muur te kunnen schroeven.⁠ Net als bij de Shakers, ontbreekt in dit ontwerp alles wat er niet toe doet.

De kapstokken zijn verkrijgbaar in drie lengtes die je naar eigen inzicht aan elkaar kunt koppelen (voor het echte Shaker-effect) maar natuurlijk ook los een mooi element op je wand zijn.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van het Coatrack by the Meter op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk een overzicht van al onze kapstokken en wandhaken in de categorie kapstokken. 

Specificaties

ontwerper

Maarten Baptist

variant

20cm, 50cm, 100cm, hoekstuk, 20cm verbindingsstuk, 50cm verbindingsstuk, Eiken plankje

materiaal

poedercoating, staal

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, lokaal geproduceerd in Nederland

in collectie

sinds 2014

kleur

Eiken met Osmo hard-wax olie, RAL6019 wit-groen, RAL9002 grijs-wit, RAL9017 zwart