PIET Grandeux, Antwerpen

met Geen reacties

PIET home, Gent
Sint-Pietersnieuwstraat 94
Gent (BE)

PIET hippoliet, Gent
Hippoliet Lippensplein 22
Gent (BE)

PIET grandeux, Antwerpen
Graanmarkt 2
Antwerpen (BE)

+32(0)9 278 69 78

www.pietmoodshop.be

‘Gesofisticeerd en elegant, met een sprankelende toets!’

Christophe Verbeke

Naast interieuritems om van te smullen vind je in de nieuwe belevingsshop ook een restaurant/aperobar om de échte honger te stillen. Ze gingen een samenwerking aan met horecapartner Grandeux, een fingerlicking good foodsharing concept. De volledige inrichting van Grandeux is van PIET moodshops hand: je kunt dus alle meubilair, servetten, glazen, servies, … ook meteen in de winkel kopen.

Kom binnen en laat je verrassen door de grootsheid van dit indrukwekkende gebouw. Gevestigd in een oude bank, zal de architectuur van deze winkel je overweldigen. Voeg daar adembenemende designitems en een uniek assortiment van meubels aan toe, aangekleed met jungleplanten en zijden bloemen, en je hebt een moment van pure verwondering.

PIET grandeux is de nieuwe winkel van Christophe Verbeke.
Waarom een nieuwe moodshop?
Nadat acht jaar geleden onze eerste winkel opende in Gent, maakten we in 2020 de overstap naar de Scheldestad. We namen onze intrek in een fantastische locatie op de Graanmarkt. “De goesting om ook in Antwerpen een winkel te openen, ontstond twee jaar geleden,” zegt zaakvoerder Christophe Verbeke. “Toen ik het pand op De Graanmarkt zag, was het liefde op het eerste zicht. Zoals al onze winkels heeft ook deze zijn eigen sfeer.

Christophe is initiator van PIET Moodshop en heeft niet alleen smaak, hij is ook ondernemer en dat klikt goed! Naast 2 winkels in Gent, opende hij onlangs ook een prachtige nieuwe winkel in Antwerpen. Vanzelfsprekend zijn in alle winkels items van Vij5 te vinden, maar Christophe kent onze collectie heel goed en kan je ook adviseren over stukken die niet in de winkel aanwezig zijn.

Arjan & Anieke

Ambassadeurs

Een Vij5 Ambassadeur is, net als wij, groot fan van de Vij5 collectie. Het is niet zomaar een verkooppunt, maar een winkel die nét even wat meer weet over onze producten. Er is altijd iemand aanwezig als aanspreekpunt die je alles kan vertellen over de Vij5 collectie!

Vij5 Ambassadeurs zijn specialisten in bijvoorbeeld onze verlichting, meubels en/of accessoires en voorzien je graag van advies. Er is een mooie selectie van producten uit onze collectie in de winkel aanwezig. Wanneer een item niet in de winkel voorradig is dan kan een Ambassadeur deze wél altijd voor je bestellen.

Andere verkooppunten

De Vij5 collectie is verkrijgbaar via diverse verkooppunten in binnen- en buitenland, zowel online als offline.