Mint Shop, London (UK)

met Geen reacties

2 North Terrace
Alexander Square
London (UK)

www.mintshop.co.uk

+44 (0) 207 225 2228

sales@mintshop.co.uk

Mint is in 1998 opgericht door Lina Kanafani en is een designgalerie in het centrum van Londen.

Mint staat voor exclusief werk van internationaal erkende ontwerpers en nieuw opkomend talent. De galerie vormt een aanvulling op modern design met uniek handgemaakt keramiek, glaswerk en textiel.

Als gevestigde trendsetter loopt mint voorop door zijn onderscheidende interpretatie van trends en uitzonderlijke aandacht voor detail en esthetiek.

mintshop frontview ©ingeclemente

We kennen Lina al vele jaren, vanaf de eerste expositie in Milaan, en hebben altijd contact gehouden. Ze is groot fan van bijzondere stukken, zoals bijvoorbeeld onze Framed kasten met NewspaperWood. Maar ook voor advies over verlichting kun je altijd bij haar terecht.

Arjan & Anieke

Ambassadeurs

Een Vij5 Ambassadeur is, net als wij, groot fan van de Vij5 collectie. Het is niet zomaar een verkooppunt, maar een winkel die nét even wat meer weet over onze producten. Er is altijd iemand aanwezig als aanspreekpunt die je alles kan vertellen over de Vij5 collectie!

Vij5 Ambassadeurs zijn specialisten in bijvoorbeeld onze verlichting, meubels en/of accessoires en voorzien je graag van advies. Er is een mooie selectie van producten uit onze collectie in de winkel aanwezig. Wanneer een item niet in de winkel voorradig is dan kan een Ambassadeur deze wél altijd voor je bestellen.

Andere verkooppunten

De Vij5 collectie is verkrijgbaar via diverse verkooppunten in binnen- en buitenland, zowel online als offline.