Goûts et Couleurs, Brugge (BE)

met Geen reacties

Ezelstraat 1 & 5
8000 Brugge

+32 (0)50 69 82 83

info@gouts-et-couleurs.be

www.gouts-et-couleurs.be

Goûts et Couleurs staat voor interieurstyling en advies met een frisse blik. Daarnaast is Goûts et Couleurs ook een (tweedelige) inspirerende conceptstore waar mooie spullen verzameld worden. In de twee panden, praktisch naast elkaar gelegen in hartje Brugge, heerst een ongedwongen sfeer. 

Het aanbod bestaat zowel uit gevestigde Scandinavische merken als originele Europese labels. Op die manier willen ze hun liefde voor unieke en tijdloze items met u delen. Elk stuk wordt dan ook met aandacht geselecteerd en past binnen hun ‘less is more’ filosofie waar puurheid het sleutelwoord is.

goutsetcouleurs

Goûts et Couleurs is het verhaal van Ester en Bob die beiden gebeten zijn door uitgepuurd design. In 2012 begon Ester met het geven van interieuradviezen en het inrichten en ontwerpen van woningen, later kwam ook Bob er bij. 

Ambassadeurs

Een Vij5 Ambassadeur is, net als wij, groot fan van de Vij5 collectie. Het is niet zomaar een verkooppunt, maar een winkel die nét even wat meer weet over onze producten. Er is altijd iemand aanwezig als aanspreekpunt die je alles kan vertellen over de Vij5 collectie!

Vij5 Ambassadeurs zijn specialisten in bijvoorbeeld onze verlichting, meubels en/of accessoires en voorzien je graag van advies. Er is een mooie selectie van producten uit onze collectie in de winkel aanwezig. Wanneer een item niet in de winkel voorradig is dan kan een Ambassadeur deze wél altijd voor je bestellen.

Andere verkooppunten

De Vij5 collectie is verkrijgbaar via diverse verkooppunten in binnen- en buitenland, zowel online als offline.