Flinders, (online)

met Geen reacties

Affuitenhal 10
Zaandam (NL)

020 – 30 30 630

www.flinders.nl

Flinders is een woonwinkel waar je prachtige design meubels en verlichting ontdekt die passen bij jouw interieur. Een groot assortiment; van woonaccessoires en lampen tot en met salontafels en eetkamerstoelen.

Flinders heeft bijna 150 unieke design labels in de collectie. Bij Flinders vind je design meubels en verlichting van onder andere Vitra, Hay, Muuto, Ferm Living, Artemide, Tom Dixon, Moooi, MDF Italia, Normann Copenhagen, String, Secto Design, Louis Poulsen en natuurlijk Vij5.

We werken met groot plezier samen met Flinders. Ze voeren een selectie van onze items, maar die zijn meestal dan ook direct uit voorraad leverbaar en zéér snel in huis. Daarnaast hebben ze een actieve project-afdeling die met regelmaat meubels van Vij5 toepast.

Arjan & Anieke

Ambassadeurs

Een Vij5 Ambassadeur is, net als wij, groot fan van de Vij5 collectie. Het is niet zomaar een verkooppunt, maar een winkel die nét even wat meer weet over onze producten. Er is altijd iemand aanwezig als aanspreekpunt die je alles kan vertellen over de Vij5 collectie!

Vij5 Ambassadeurs zijn specialisten in bijvoorbeeld onze verlichting, meubels en/of accessoires en voorzien je graag van advies. Er is een mooie selectie van producten uit onze collectie in de winkel aanwezig. Wanneer een item niet in de winkel voorradig is dan kan een Ambassadeur deze wél altijd voor je bestellen.

Andere verkooppunten

De Vij5 collectie is verkrijgbaar via diverse verkooppunten in binnen- en buitenland, zowel online als offline.