DAD, Groningen (NL)

met Geen reacties

Oude Kijk in ’t Jatstraat 60
Groningen (NL)

www.dad-design.nl

+31 6 81000520

info@dad-design.nl

DAD Design Stories is een winkel en expositieruimte voor Nederlands design in Groningen.

Ze verkopen meubels, verlichting, textiel, ceramiek, woonaccessoires en kunst van hedendaagse ontwerpers. Daarnaast organiseren ze exposities met designers, soms met gevestigde namen en soms met aankomend (jong) talent van Nederlandse kunst- en designacademies.

DAD Design (Dutch Art & Design) is in 2011 opgericht in Berlijn door de Nederlandse ondernemers en designliefhebbers Marja Klomp en Jochem Koek. Sind 2018 is DAD Design gevestigd aan de Oude Kijk in’t Jatstraat 60 te Groningen.

We werken al met Jochem & Marja samen sinds ze hun winkel in Berlijn hadden. Inmiddels zijn ze naar Groningen verhuist en hebben daar een nieuwe winkel gestart, vanzelfsprekend weer met een mooie selectie aan Vij5 items.

Arjan & Anieke

Ambassadeurs

Een Vij5 Ambassadeur is, net als wij, groot fan van de Vij5 collectie. Het is niet zomaar een verkooppunt, maar een winkel die nét even wat meer weet over onze producten. Er is altijd iemand aanwezig als aanspreekpunt die je alles kan vertellen over de Vij5 collectie!

Vij5 Ambassadeurs zijn specialisten in bijvoorbeeld onze verlichting, meubels en/of accessoires en voorzien je graag van advies. Er is een mooie selectie van producten uit onze collectie in de winkel aanwezig. Wanneer een item niet in de winkel voorradig is dan kan een Ambassadeur deze wél altijd voor je bestellen.

Andere verkooppunten

De Vij5 collectie is verkrijgbaar via diverse verkooppunten in binnen- en buitenland, zowel online als offline.