BijzonderMOOI* (online)

met Geen reacties

Het team van BijzonderMOOI* is volledig op de hoogte van de laatste trends, nieuwste interieurmagazines en spraakmakende blogs. We vinden het belangrijk om te ontwikkelen en mogelijkheden te verkennen op de markt.

Behalve van nieuw talent, hebben ze ook producten van gevestigde namen in onze collectie.

Van de Vij5 collectie hebben ze een aantal items uit voorraad leverbaar, maar ze kunnen vanzelfsprekend alles bestellen.

Franka en Monique zijn gek op designers en hun ontwerpen, op de verhalen waarmee zij hun idee hebben vormgegeven. En daarom vertelt BijzonderMOOI*  deze verhalen met groot plezier!

Ambassadeurs

Een Vij5 Ambassadeur is, net als wij, groot fan van de Vij5 collectie. Het is niet zomaar een verkooppunt, maar een winkel die nét even wat meer weet over onze producten. Er is altijd iemand aanwezig als aanspreekpunt die je alles kan vertellen over de Vij5 collectie!

Vij5 Ambassadeurs zijn specialisten in bijvoorbeeld onze verlichting, meubels en/of accessoires en voorzien je graag van advies. Er is een mooie selectie van producten uit onze collectie in de winkel aanwezig. Wanneer een item niet in de winkel voorradig is dan kan een Ambassadeur deze wél altijd voor je bestellen.

Andere verkooppunten

De Vij5 collectie is verkrijgbaar via diverse verkooppunten in binnen- en buitenland, zowel online als offline.