Trestle Table (schade onderzijde)

De Trestle Table is een elegante, flexibele tafel waarbij het blad en het onderstel niet met elkaar zijn verbonden. Het onderstel bestaat uit lichtgewicht aluminium schragen die dankzij een zorgvuldig ontwerp stapelbaar en zeer stabiel zijn. De schragen ondersteunen het tafelblad en een laag kurk zorgt voor voldoende grip.

De Trestle Table is met name geschikt voor gebruik in ruimtes waar flexibiliteit belangrijk is, zoals werkomgevingen, maar ook in een huiselijke omgeving. In tegenstelling tot veel andere tafels met schragen kun je bij dit ontwerp ook aan de uiteinden zitten, waardoor de tafel bijvoorbeeld geschikt is als eettafel.

Aanbieding: Deze specifieke tafel / set bestaat uit een tafelblad van wit HPL wat perfect is, maar tijdens transport heeft het wat schade opgelopen aan het HPL later aan de ONDERKANT van het tafelblad, iets wat je bij gebruik uiteraard niet zult zien. We zullen hem leveren met RAL9002 witte schragen die voormalige showmodellen zijn, maar in goede staat. Het tafelblad is 190×95 wat geen standaardmaat is, maar is gemaakt voor een specifiek project.

 716,00

Nog slechts 1 direct uit voorraad leverbaar!

Toevoegen aan Wishlist
Toevoegen aan Wishlist

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 30 euro.

Omschrijving

De Trestle Table is met name geschikt voor gebruik in ruimtes waar flexibiliteit belangrijk is, zoals werkomgevingen, maar ook in een huiselijke setting misstaat de tafel niet. In tegenstelling tot veel andere tafels met schragen kun je bij dit ontwerp ook aan de kopse kanten plaats nemen, wat de tafel bijvoorbeeld als eettafel geschikt maakt. Het blad van de Trestle Table kan qua afmetingen volledig aangepast worden aan het interieur.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Trestle Table op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk hier alle design meubels in de Vij5 collectie.

Specificaties

ontwerper

David Derksen

in collectie

sinds 2018

productie

lokaal geproduceerd in Nederland, onderdelen geproduceerd in Duitsland

materiaal

aluminium, Forbo Furniture Linoleum, multiplex

afmetingen

Schragen hoogte ca. 72cm, tafelblad 26mm dik, totale hoogte bovenkant blad ca. 75cm

SKU: Trestle_b_white Categorieën: , , ,