Vij5 / Webshop / Aanbiedingen / Solids & Strokes & Epaulette

Solids & Strokes & Epaulette

Vij5 x RAW COLOR

Met het project ‘Solids & Strokes’ verkende Raw Color de mogelijkheden om met verschillende lijnen, vlakken en kleuren een diversiteit aan kleurencombinaties en composities te creëren.
Deze ‘Special Edition’ print is gedrukt met een Pigment Printing techniek. Deze printer gebruikt een specifieke poederachtige inkt. De heldere kleuren benadrukken de pracht van het project en blijven lang mooi en intens, net zo als bij een zeefdruk!

NOOT: Dit is een set van een A5 print met een Epaulette frame met messing hoekjes

 54,40

Nog 2 stuks op voorraad

Levering: Van dit product is een kleine voorraad beschikbaar, binnen 1 á 2 werkdagen verstuurd (neem bij meerdere stuks even contact op)

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 75 euro.

Omschrijving

Solids & Strokes print door Raw Color

Met het project ‘Solids & Strokes’ verkende Raw Color de mogelijkheden om met verschillende lijnen, vlakken en kleuren een diversiteit aan kleurencombinaties en composities te creëren. Hiervoor combineerden zij systematisch een set van 16 kleuren in een groot aantal basis composities van massief gekleurde rechthoeken en gestreepte rechthoeken die over elkaar werden gedrukt. Deze ‘Special Edition’ print is gedrukt met een Pigment Printing techniek. Deze printer gebruikt een specifieke poederachtige inkt. De heldere kleuren benadrukken de pracht van het project en blijven lang mooi en intens, net zo als bij een zeefdruk!

Specificaties