Epaulette + Solids & Strokes print

Vij5 x Raw Color

Bestaat uit een Epaulette frame A5 + special edition ‘Solids & Strokes’ print.

 59,95

Toevoegen aan Wishlist
Toevoegen aan Wishlist
Levering: Indien op voorraad, binnen 1 á 2 werkdagen verstuurd

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 30 euro.

Omschrijving

Epaulette door Caroline Olsson & Ida Noemi

Een frame waarbij de focus op de hoeken ligt. De constructie bestaat uit eikenhouten onderdelen die bij elkaar worden gehouden door L-vormige hoekprofielen in koper of messing.

De profielen worden in de hoeken geschoven als épaulettes* en versterken de expressie van de lijst op een subtiele maar karakteristieke manier. De hoeken van een frame definiëren het silhouet en kunnen daarom gezien worden als de ‘schouders’ van een afbeelding.

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Epaulette op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!


Solids & Strokes print door Raw Color

Met het project ‘Solids & Strokes’ verkende Raw Color de mogelijkheden om met verschillende lijnen, vlakken en kleuren een diversiteit aan kleurencombinaties en composities te creëren. Hiervoor combineerden zij systematisch een set van 16 kleuren in een groot aantal basis composities van massief gekleurde rechthoeken en gestreepte rechthoeken die over elkaar werden gedrukt.

Deze speciale ‘Love edition’ print is een perfecte match met de Epaulette lijst en is gedrukt met een Pigment Printing techniek. Deze printer gebruikt een specifieke poederachtige inkt. De heldere kleuren benadrukken de pracht van het project en blijven lang mooi en intens, net zo als bij een zeefdruk!

Specificaties