Jan de Jong Interieur, Leeuwarden (NL)

met Geen reacties

Schrans 25
Leeuwarden

058 2890 123

www.jandejonginterieur.nl

Jan de Jong, opgericht in 1899, is met recht een ‘slow’ bedrijf. Vandaag de dag is de vierde generatie nog even gecommitteerd aan de winkel die Jan de Jong ooit begon.

Ze collectioneren meubels, verlichting en stoffen die aansluiten bij ‘slow living’. Het zijn veelal ambachtelijk en eerlijk gemaakte meubels, van kasten, banken en tafels tot serviesgoed, lampen, kleden en kussens. De stijl is typisch ‘Slow living’, een tikje minimalistisch, een vleugje ‘landelijk’ en vooral heel puur.

schermopname 32

Ambassadeurs

Een Vij5 Ambassadeur is, net als wij, groot fan van de Vij5 collectie. Het is niet zomaar een verkooppunt, maar een winkel die nét even wat meer weet over onze producten. Er is altijd iemand aanwezig als aanspreekpunt die je alles kan vertellen over de Vij5 collectie!

Vij5 Ambassadeurs zijn specialisten in bijvoorbeeld onze verlichting, meubels en/of accessoires en voorzien je graag van advies. Er is een mooie selectie van producten uit onze collectie in de winkel aanwezig. Wanneer een item niet in de winkel voorradig is dan kan een Ambassadeur deze wél altijd voor je bestellen.

Andere verkooppunten

De Vij5 collectie is verkrijgbaar via diverse verkooppunten in binnen- en buitenland, zowel online als offline.